fbpx

Terapie Psihoenergetică

REGRESIA TIBETANĂ

Important de ştiut!

Inainte de a vă planifica prima şedinţă de regresie tibetană, este indicat să aveţi o primă întâlnire cu terapeutul nostru (Andreea Coman), pentru o şedinţă de consiliere!

Această terapie presupune o interpretare psihologică a canalelor energetice care ne mențin legați de trecut și urmărește eliberarea de fricile care ne-au fost inoculate prin creștere și educație. Accesul la Întreg, la Cine Suntem cu Adevărat se realizează prin eliberarea prejudecăților, a credințelor eronate despre viață, prin iertare, prin acceptare a ceea ce nu putem schimba și, în același timp, prin compasiune.

Meditațiile, contemplarea, rugăciunea, dansurile, sunt instrumente care determină un salt la un nivel superior al conștiinței și au scopul de a ne eleva, astfel încât să înțelegem că lumea, pe care o vedem prin ochii fizici și pe care o percepem cu cele cinci simțuri, reprezintă numai o perspectivă mărginită asupra a Cine Suntem în Esență. Atunci când reușim să accesăm acel nivel diferit de conștiință, vindecarea se produce în mod automat, prin procese naturale cu care corpul uman este înzestrat.

Pentru a avea acces mai profund la cauza originară a traumei care ne împiedică să avem viața pe care ne-o dorim, uneori, dacă dorește clientul, apelăm și la terapii alternative, în cazul meu, la Terapia prin Regresie.

În Tibet, această tehnică are o vechime pre-buddhistă, este o tehnică de „călătorie în timp” care a fost numită apoi, în Europa, „Comunicație Prananadi” sau “Regresie Prananadi”

Această metodă de regresie în timp, cu pacientul în stare conștientă, presupune extinderea constiinței printr-o stare meditativă special creată, care permite accesul la informații și emoții legate de evenimente trecute, depozitate profund în structura energetică și care pot avea ca manifestări stări de teamă, anxietate, fobii, depresii sau boli ale corpului fizic.

Amintirea sau reîntâlnirea, în diferite momente ale vieții, cu situațiile dificile care au generat trauma, nu fac decât să o alimenteze, accentuând blocajul.

Retrăirea acelor situații sau emoții negative, prin intermediul Regresiei, poate duce la prelucrarea lor, la dizolvarea definitivă a traumelor, la eliberarea de blocaje energetice și tensiuni emoționale care ne slăbesc fizic și ne îngrădesc libertatea spirituală.

CONTACTEAZA-NE


Adresa

Strada Franz Liszt nr. 8
(în cartierul Grigorescu),
colț cu strada Milcov
(în spatele Liceului Onisifor Ghibu).
Contact

Telefon: 0722889924

E-mail: contact@nmintegrativetherapy.ro

Suna acum
Adresa