fbpx

TERAPIE BIOENERGETICĂ

BIOENERGIE

  • Programările la CONSULTAŢIE /TRATAMENT la dl. Mircea Nedelcu se programează cu cel puţin o lună în avans!! Consultaţia se achită NUMERAR!

Ce este Bioenergia?

Este terapia bazată pe forța câmpului energetic și se realizează prin pase magnetice cu ajutorul mâinilor, cu sau fără atingere. Fiecare organism viu are un câmp electromagnetic. Energia electromagnetică sau bio-câmpul nostru, acel strat „de lumină” care ne înconjoară corpul și pătrunde prin el în același timp.

Rolul Bioenergiei

Bioenergia are rolul de a hrăni sau de a energiza corpul fizic, dar, în același timp să îl protejeze. Bioenergia operează prin acest câmp, recunoscându-l ca fiind o forță vie, ce stă la baza bunăstării ființei fizice.

Bioenergia lucreaza direct cu energiile subtile, care orchestrează sănătatea, emoțiile și comportamentul uman.

Cum procedează terapeutul?

Terapeutul bioenergetician nu își utilizează propria energie, ci este un transmițător de „bioenergie” ce vine din exterior. Această energie conține toate informațiile de care are nevoie organismul pentru a se vindeca.

TERAPIA BIOENERGETICA

Într-un mod inteligent, energia este transferată în locurile în care este nevoie sau surplusul de energie este eliminat din locurile în care există în proporție prea mare (infecții și durere). În acest fel, terapeutul oferă organismului instrumentele de care are nevoie pentru buna funcționare a sistemului imunitar, moment din care începe vindecarea.

Elementele trupurilor noastre sunt ca niște piese ale unei mașinării miraculoase, cu o conexiune profundă şi de netăgăduit între corp, minte şi suflet.

Vindecarea vine în urma restabilirii coerenței dintre cele trei. Organismul este capabil să se vindece singur, astfel, un terapeut nu trebuie neapărat să recunoască dezechilibrele pentru a le restaura la starea lor originară.

În momentul în care organismul își regăsește mediul său natural, acesta este capabil să se autovindece și să își reia funcția sa naturală.

Un bioenergetician nu face altceva decât să restabilească această legătură, el fiind doar un facilitator. Eficacitatea acestei forme de vindecare stă în capacitatea sa de a restaura echilibrul pentru întregul sistem.

Fluxul de energie este repornit de la primul tratament, cu un efect eficient și foarte puternic. Bioenergia este practicată astăzi în întreaga lume, sub diferite denumiri, cum ar fi medicina prin vibrații, vindecarea energetică sau medicina energetică.

Ce se ştie despre bioenergie

Această practică este cea mai veche modalitate de vindecare și este recunoscută de către toate culturile de-a lungul civilizației. O ‘atingere’ umană caldă a avut și va avea mereu proprietăți vindecătoare.

Aplicațiile bioenergiei se extind dincolo de restabilirea sănătății. Este apreciată și în întreținerea corporală, mentală, sau psihică, având un puternic efect asupra concentrării, eficacității, vitalității și creativității.

Ca un bun complement pentru alte metode de îngrijire medicală și un complex sistem de întreținere, bioenergia poate aborda de la boli fizice și tulburări emoționale sau psihice, la conferirea unui înalt nivel de performanță și menținerea unui tonus ridicat.

CONSULTAȚIA durează aprox. 15 minute iar prețul este de 150 lei

Ședința de bioenergie (TERAPIA) durează aprox. 15 minute iar prețul este de 100 lei. De regulă, dl Nedelcu recomandă o serie de 4 ședințe. Acestea se realizează în decursul unei săptămâni, în fiecare zi câte o ședință (de luni până joi).

CONTACTEAZA-NE


Adresa

Strada Ion Pop Reteganu nr. 35
Contact

Telefon: 0722889924

E-mail: contact@nmintegrativetherapy.ro

    Suna acum
    Adresa