fbpx

Reiki – energia vitală universală

Reiki este o metodă de vindecare naturală descoperită şi fondată de Medicul Mikao Usui în Japonia, la începutul secolului trecut.

Este o metodă de canalizare şi transmitere a energiei universale care în conexiune cu energia vieţii, permite echilibrarea şi armonizarea energiilor la nivel fizic, mental şi emoţional, și în cele din urmă restabileşte echilibrul natural între minte – corp – spirit.

Reiki este energia vitală universal, este o metodă de vindecare naturală care foloseşte energiaaflată în Univers. Punând-o în contact cu energia noastră vitală, restabileşte şi întăreşte sistemul nostru puternic, natural, de autovindecare.

Reiki este transmis prin poziţionarea mâinilor pe propriul corp sau pe corpul persoanei care doreşte să primească energia. Mâinile facilitatorului Reiki transmit energia de lumină Reiki, iar acestea sunt aşezate pe centrii energetici şi pe părţile corpului de tratat; această energie de lumină ajută la vindecarea diverselor disconforturi şi boli.
Această extraordinară terapie de vindecare naturală este îmbunătăţită cu introducerea abordării Tattva, devenind astfel o metodă meditativă. Tattva foloseşte energia inimii care este sursa principală a vindecării. Călugării (Lama)
Tibetani predau şi afirmă că inima este singurul centru prin care are loc adevărata vindecare. Mai bine zis, vindecarea se găseşte în centrul inimii care trebuie activat.
Introducerea Tattvei întăreşte puterea de vindecare a Reiki. În timpul ședinței terapeutul intră în meditație și ajută la transformarea polaritaților: oboseală – vitalitate, anxietate – calm, furie – liniște, pesimism – optimism, greșit – corect, boală – sănătate, moarte – viață, ură – iubire, tristețe – bucurie, depresie – entuziasm, lipsă – abundență etc.

CONTACTEAZA-NE


Adresa

Strada Franz Liszt nr. 8
(în cartierul Grigorescu),
colț cu strada Milcov
(în spatele Liceului Onisifor Ghibu).
Contact

Telefon: 0722889924

E-mail: contact@nmintegrativetherapy.ro

    Suna acum
    Adresa