fbpx

Psihoterapie

Pledoarie pentru psihoterapia, consilierea si coachingul cognitiv-comportamental

V-ați întrebat oare, până acum, de ce călugării tibetani sunt foarte sănătoși și fericiti? De ce ei pot să doarmă iarna pe zăpadă fără să se îmbolnăvească? De ce se bucură de o forță și armonie interioare demne de invidiat? De ce, fără a folosi medicamente, ei strălucesc de energie, trăind la superlativ bucuria vieții?

Pare neobișnuit să încep cu aceste întrebări legate de sănătatea și fericirea călugărilor tibetani în loc să vă familiarizăm cu psihoterapia, consilierea și coachingul cognitiv-comportamental pe care le practicăm. Ar putea să aibă acestea un miez comun?

Motivul acestei comparatii, este foarte simplu: baza performanțelor de sănătate și a stării de bine a călugărilor tibetani este aceeași cu cea a psihologiei cognitiv-comportamentale. Ambele se bazează pe cogniții (ce gândesc) și comportament (ce fac). Într-adevar, ceea ce gândim și ceea ce facem, ne influențează în mod esențial starea de sănatate, reușitele, fericirea și împlinirea personală. Mai mult decât atât, ceea ce gândim are consecințe majore în planul emoțiilor, corpului, acțiunilor și a stării noastre de sănătate. Pe scurt, eficiența psihoterapiei, consilierii și a coachingului cognitiv-comportamental este validată în practică, nu numai de experimente stiințifice, ci și de performanțele de sănătate și stare de bine a călugarilor tibetani.

Potrivit, celor menționate mai sus, dacă nu sunteți mulțumiți cu ceea ce sunteți, simțiți, faceți, dețineți, atunci aveți nevoie de o schimbare. Psihologia cognitiv-comportamentală, pe care noi o îmbinăm armonios cu tehnici din hipnoterapia eriksoniana, psihologie experiențială, pozitivă și NLP, îmbogățite cu experiența de viață, reprezintă o soluție viabilă și credem sincer în ea!

În acest sens, vă invităm, cu căldura la o primă şedință (de psihoterapie, consiliere sau coaching), pentru a vă bucura de mai multă sănătate, bucurie, împlinire şi poftă de viață.

CONTACTEAZA-NE


Adresa

Strada Franz Liszt nr. 8
(în cartierul Grigorescu),
colț cu strada Milcov
(în spatele Liceului Onisifor Ghibu).
Contact

Telefon: 0722889924

E-mail: contact@nmintegrativetherapy.ro

Suna acum
Adresa