fbpx

Maderoterapie

Ce este Maderoterapia?

Este cel mai popular tratament anticelulitic și provine din Columbia (America de sud).

INSTRUMENTE

Maderoterapia este un tip de masaj în cadrul căruia se folosesc diferite instrumente din lemn de diverse forme și dimensiuni.

Acestea sunt special concepute pentru a echilibra energia corpului, pentru a readuce fermitatea și tonifierea țesuturilor.

Apreciată pentru combaterea celulitei, maderoterapia este preferată de multe persoane de sex feminin.

Se poate spune că, este una dintre variantele în care relaxarea și efortul fizic se îmbină perfect.

Reușește să stimuleze și să reechilibreze energia, să reducă nivelul de stres din organism și să atenueze durerea musculară și articulară.

Cum se realizează această terapie?

Tehnica Maderoterapiei implică o serie de mișcări care se repetă folosind mai mult de zece instrumente diferite din lemn.

Aplicând aceste instrumente mușchilor, depozitelor de grăsimi și celulitei, stimulăm sistemul limfatic al organismului. În acest fel, el se eliberează de toxinele acumulate. Această eliberare de toxine stimulează metabolismul să ardă grăsime, iar buzunarele de celulită sunt distruse.

Ședința de maderoterapie începe cu un masaj de relaxare care încălzește pielea și pune în mișcare sângele și limfa. În acest fel se înlesnește procesul de detoxifiere naturală a corpului și de eliminare a grăsimilor acumulate.

Abia după această etapă de pregătire blândă a corpului și a zonei pe care se lucrează, urmează masajul cu instrumentele din lemn. Acestea sunt create special pentru a se adapta diferitelor zone ale corpului și pentru a corespunde celorlalte faze ale masajului.

Cine nu poate beneficia de Maderoterapie?

Maderoterapia nu este recomandată femeilor însărcinate si mamelor care alăptează. Femeilor care tocmai au născut și nu alăptează, le sfătuim să aștepte cel puțin 4 luni pentru a se restabili echilibrul hormonal.

Beneficiile terapiei

Avantajele se extind și către domeniul esteticii corporale și faciale, datorită eficacității sale în tonifierea corpului. Reduce grăsimea localizată și combate celulita.

Masajul echivalează cu o oră de exercitii, iar rezultatele se observă încă din prima ședință. Recomandarea este efectuarea unui ciclu complet de 10 – 15 ședințe pentru obținerea rezultatelor de lungă durată.

De asemenea, în cazul afecțiunilor fizice, maderoterapia este indicată pentru recuperarea musculară după o suprasolicitare ca urmare a unor exerciții intense. De asemenea, ca pregătire pentru o activitate sportivă, deoarece ajută la funcționarea mecanismului neuromuscular:

 • se ameliorează contracturi profunde
 • se elimină tensiunile generate de stres emoțional sau fizic
 • se ameliorează durerile articulare
 • crește fluxul sanguin ce contribuie la recuperarea diverselor leziuni.
 • induce o stare de relaxare, atat fizică cat și mentală;
 • echilibrează centrii energetici ai corpului și deblochează blocajele energetice;
 • îmbunătățește circulația arterială, crește fluxul sângelui;
 • reglează circulația limfatică, crește drenajul și accelerează detoxifierea organismului;
 • crește fermitatea și tonifierea, prin stimularea producției de colagen și elastină;
 • stimulează lipoliza, reducându-se astfel acumulările de grăsime localizată;
 • îmbunătățește tonusul muscular și crește performanțele fizice;
 • lasă pielea fină și dispare aspectul de coajă de portocală/elimină celulita.

Ședințele sunt de 2 feluri: scurte și lungi. Cea scurtă durează 60 de minute și se concentrează doar pe anumite părți ale corpului. Ședința lungă durează 90 de minute și se manipulează întregul corp.

Prețul ședinței scurte este de 120 lei / Prețul ședinței lungi este de 170 lei

Suna acum
Adresa