fbpx

Diverse boli, șanse de vindecare!

Cum ne îmbolnăvim?

Virusurile sunt microorganisme care pot trăi și se pot înmulți numai dacă intră într-o celulă dintr-un organism viu. Ele se folosesc de resursele celulei în care au intrat pentru a-și perpetua specia. Virusurile și bacteriile tind să populeze întreg organismul emițând substanțe toxice. Astfel produc modificări grave în corp și creează mediu propice pentru boli.

Bacteriile sunt microorganisme formate dintr-o singură celulă și un strat protector. Ele se înmulțesc numai dacă au la dispoziție un mediu propice, compus din substanțe organice cu care să se hrănească. Medii de acest fel se găsesc în resturi alimentare, gunoi, alimente, dar și în interiorul organismelor, moarte sau vii.

Microbii se găsesc peste tot în mediul în care trăim. În aer, în apă, pe haine, pe piele, pe obiectele pe care le folosim. Unii sunt periculoși pentru sănătatea noastră, alții nu. Impotriva multor microbi organismul nostru a învățat să lupte.

Când un virus sau o bacterie intră în corp, organismul uman emite substanțe (anticorpi) și celule specializate (imune) menite să-l distrugă. Anticorpii și celulele imune atacă substanțele din compoziția microbului.

De multe ori, după ce a facut o infecție, organismul învața să lupte cu acest microb pe timp îndelungat. El păstrează anticorpii și celulele specializate (celule imune), astfel, când microbul atacă din nou, corpul e pregătit și respinge din start infecția. În aceste cazuri spunem că organismul a dobândit imunitate față de acest microb.

Boli diverse, tratabile

Boli cum ar fi: gripa, hepatitele, bronșita, pneumonia, abcesele dentare, meningita, diareea, cistita, sifilisul, peritonita, infecții urinare, etc., sunt boli rezultate în acest fel. Există foarte multe specii de virusuri și bacterii, iar bolile pe care le dau ele sunt diverse, uneori vindecabile, alteori nu. Unele boli pot continua o viață întreagă, pot duce la complicații grave, uneori la deces (de exemplu SIDA, hepatitele virale B si C, cancerul de col uterin provocat de virusul papiloma, sifilisul, unele meningite și foarte multe altele).

Din păcate în ultimii 30 de ani datorită stresului, alimentației și a sendetarismului, sistemul imunitar nu mai face față micro-organismelor, ceea ce duce la îmbolnavirea corpului uman.

Diagnosticare si terapie pentru boli

O bază de date valoroasă și extinsă cuprinzând frecvențe de rezonanță ale micro-organismelor, se regăsește în echipamentele medicale de tip MAFG 03.01.

Confirmarea detecției prin rezonanță s-a făcut în laboratoare medicale de specialitate, folosind proceduri de testare ale medicinii clasice. Astfel, dacă i se aplică un semnal cu tensiune fixă și cu frecvență variabilă între 2 valori corespunzătoare spectrului unui micro-organism, atunci acesta întră în vibrație, ceea ce duce la distrugerea lui.

Orice micro-organism viu rezonează pe anumite frecvențe dintr-un spectru de frecvențe bine delimitat, indiferent că se găsește în corpul uman, animal sau într-un alt mediu care îi permite să trăiască și să se dezvolte și respectiv orice micro-organism a cărui vârstă înaintează sau este mort poate fi localizat printr-un spectru de frecvențe mult restrâns până la nivelul unei singure frecvențe care se află în interiorul spectrului de emisie al acelui micro-organism viu.

Conform literaturii de specialitate „The cure of all deseases”- Dr. Hulda Clark

Dr. Hulda Clark prezintă lista unor micro-organisme si a spectrului lor de frecvență determinate în urma unei experiențe de peste 40 ani în acest domeniu.

Pe lângă curățarea organismului de micro-organisme nocive (viruși, bacterii, etc.), aparatul MAFG 03.01 curăța organismul și de metale grele:

 • azbest
 • mercur
 • plumb
 • cadmiu
 • și altele
 • + o serie de coloranți cancerigeni
 • + substanțe chimice
 • + organisme modificate genetic.

CONTACTEAZA-NE


Adresa

Strada Ion Pop Reteganu nr. 35
Contact

Telefon: 0722889924

E-mail: contact@nmintegrativetherapy.ro

  Suna acum
  Adresa