fbpx

Access Bars şi Access Facelift

Access Bars este o modalitate eficientă și ușoară de a elibera limitările care nu ne
permit să ne bucurăm de viața noastră.

Punctele de Bars reprezintă 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt  atinse eliberează energia blocată (se eliberează din memoria celulară amprentele limitărilor acumulate de-a lungul anilor), facilitând schimbarea pe care ți-o dorești în orice aspect al vieții tale.

Există puncte bars legate de Comunicare, Creativitate, Bani, Pace și Calm, Recunostință, Sex, Bucurie; Tristețe, Control, Vindecare, etc. Atunci când renunți la punctele de vedere care îți limiteză perspectiva în orice domeniu, vei funcționa din conștientă și vei putea vedea infinitele posibilități care există pentru tine.
Anxietatea, Depresia etc. sunt doar niște etichete ale unor stări ce apar în urma gândurilor care ne limitează, ne blochează într-o anumită realitate… ce se întamplă cu anxietatea sau depresia atunci când aceste limitări dispar și suntem dispuși sa vedem alte posibilități, alte alegeri?
Există atâtea terapii minunate prin care se obține vindecarea – dar de multe ori, omul revine în cabinet după o anumită perioadă, cu aceeași problemă de care a fost vindecat…Asta pentru ca el nu și-a schimbat un patern limitativ de gândire care i-a creat problema. Cu Access Bars vei putea elibera limitările, și ce este minunat, este
că de fiecare dată când îți rulezi bars vei obține altceva, o versiune îmbunătațită a propriei persoane.

Oamenii care au primit tehnica Access Bars au experimentat:

sentimente de pace și calm
claritate mentală
sănătate mai bună
nivel crescut de energie
schimbări în comportamentele adictive
reducerea sau eliminarea durerii
somn liniștit și odihnitor
o deschidere spre abundență
și multe altele

Aici puteţi viziona un scurt filmuleţ ca să vă faceţi o idee!

Pentru a activa subtitrarea (de pe laptop sau desktop), click pe bara de jos a filmuleţului unde apare „cc”, pe urma mergeţi la setări/settings, se deschide un meniu, alegeţi subtitlu/subtitle şi de acolo selectaţi limba dorită.

Dacă sunteţi pe telefon, sus în dreapta ecranului, apar 3 puncte pe verticală. Apăsaţi pe ele, şi vi se deschide un meniu. Mergeţi până la „captari/captions” şi alegeţi limba dorită.

Ce este  Faceliftul Energetic Access Consciousness?

Access Facelift este o metodă minunată de a întineri faţa şi întregul corp, lasându-le relaxate, scoţând la suprafaţă frumuseţea interioară a fiecăruia.
Studii efectuate la nivel mondial au demonstrate că dacă se realizează Faceliftul Energetic Access Consciousness în mod succesiv, de cel puţin 20 de ori, efectele par a fi permanente.
Este un proces ce aduce mai multă relaxare, calm şi stabilitate în viaţă. Efectele de întinerire se înregistează atât în zona feței, cât și în întreg organismul.
Poate fi folosit la persoanele cu semipareze faciale, grăbeşte recuperarea post- operatorie, ajută la ameliorarea problemelor de tiroidă.

Ce schimbări a adus Faceliftul în viaţa oamenilor?

 Ameliorarea aspectului ridurilor şi liniilor fine
 Îmbunătăţirea vederii
 Fermitatea şi tonifierea muşchilor faciali şi a pielii în general
 Vindecarea sau ameliorarea cicatricilor
 Ten mai sănătos

CONTACTEAZA-NE


Adresa

Strada Ion Pop Retegenu nr.35
Contact

Telefon: 0722889924

E-mail: contact@nmintegrativetherapy.ro

    Suna acum
    Adresa