fbpx

6 Avantaje importante ale terapiilor Alternative

Masajul Thailandez, opțiune pentru bunăstarea sănătății minții și corpului
18 august 2020
Tok Sen sau masaj terapeutic cu vibrații și sunet
2 septembrie 2020
Show all

Este necesar să știm ce avantaje prezintă medicina alternativă și de ce să începem să îmbrățișăm practicile ei.

Avantajul nr. 1: Tratează cauza reală

Unul dintre cele mai bune avantaje pe care le oferă medicina alternativă este faptul că vindecă organismul. Se concentreaza pe tratarea cauzei durerii sau a bolii care a apărut.

Bioenergie – Nedelcu Mircea / NM Integrative Therapy / Cluj-Napoca

Înțelegând și tratând boala, profesioniștii din medicina alternativă sunt capabili să lucreze la baza problemei. Pe de altă parte, medicamentul obișnuit tinde să trateze simptomul pe care îl provoacă boala sau durerea, netratând de fapt cauza.

Avantajul nr.2: Îmbunățățește calitatea vieții

Atunci când folosim medicamente cu prescripție medicală, în general, observăm o uşurare a durerii, dar odată ce medicamentul iese din sistemul nostru, durerea revine. Când apelati la o solutie alternativa, in schimb, se poate observa o îmbunătățire drastică a calității vieții.

Terapii Energetice – Lavinia Popa / NM Integrative Therapy / Cluj-Napoca

Avantajul nr.3: Este mai sigură

Medicina alternativă include un spectru larg de terapii și sunt considerate aproape întotdeauna mult mai sigure decât medicamentele obișnuite. Remediile naturale sunt utilizate pentru a remedia problema.

Avantajul nr.4: Efectele secundare sunt minime

Când utilizați medicamentul obișnuit, puteți scăpa de durerile de cap, dar efectele secundare pot include greață, halucinații și risc de accident vascular cerebral în acest proces. Aproape toate medicamentele obișnuite au un anumit tip de avertizare cu privire la efectele secundare nefavorabile care rezultă din administrarea acestuia, însă remediile naturale nu au astfel de efecte.

Maderoperapie / NM Integrative Therapy / Cluj-Napoca

Avantajul nr.5: Este mai flexibilă

Optiunile alternative permit mai multă flexibilitate în planurile de tratament. Mulți chiropracticieni și profesioniști din medicina alternativă aleg planurile de tratament în funcție de schimbările ce au loc in stilul de viata al pacientului. Profesioniștii din unitatile medicale alopate, de cele mai multe ori, nu sunt atat de receptivi la acest aspect important.

Raindrop / NM Integrative Therapy / Cluj-Napoca

Avantajul nr.6: Privește sănătatea generală a corpului vostru

Medicina alternativă se concentrează pe vindecarea durerii și a bolilor prin echilibrarea altor aspecte din viața noastră. Somnul, nutriția și stresul vă pot afecta organismul, astfel încât adaptarea planurilor de sănătate trebuie gândite în această direcție, iar omul trebuie privit ca un întreg.

Din păcate, de cele mai multe ori, medicina alopată nu reușește să fie la fel de bine direcționată.

Masaj Thailandez / Olimpia Stan / Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna acum
Adresa