fbpx

De ce este bine să ne programăm la un Control?

Haideți la un Access Bars!
iulie 22, 2020
Ce este medicina ALTERNATIVĂ?
august 13, 2020
Show all

Necesitatea efectuării unui Control

În ultima vreme s-a sesizat o schimbare în conduita pacientului, când vine vorba de servicii medicale sau conexe acestora. Pacientul a devenit mult mai receptiv la importanța adoptării unui comportament de tip preventiv. Pacienții nu vin doar să își trateze afecțiuniile, ci doresc și rezervarea unui loc pentru o ședința de control pe viitor.

Orice afecțiune depistată într-o fază incipientă se tratează mult mai ușor, iar șansele de a lăsa urme pe termen lung asupra sănătății pacientului scad semnificativ.

Cea mai bună modalitate de a trata o problemă și de a te adăposti de situațiile neașteptate, este de a-ți ține constant sănătatea sub supraveghere. Pentru ca acest lucru să se realizeze, este extrem de important ca o persoană să aibă acces la servicii de calitate, capabile să ofere un diagnostic corect, într-o perioadă scurtă de timp.

Scanarea cu Biorezonanță

Organismul uman este format dintr-un conglomerat de celule care se organizează sub forma unor țesuturi, organe și ulterior sisteme de organe. Fiecare particulă este caracterizată de un câmp magnetic. Însumând valorile corespunzătoare fiecărei celule în parte se obține un câmp magnetic relevant în cuantificarea stării de sănătate a întregului organism.

Orice modificare a stării obișnuite de funcționalitate duce la perturbări ale câmpului magnetic.
În urma multiplelor studii de cercetare, s-a obținut un sistem de referință care este alcătuit din toate valorile corespunzătoare unui om sănătos.  Aparatul de biorezonanta scanează în multiple secvențe tot corpul și execută măsurători, iar valorile sunt ulterior comparate cu sistemul de referință și astfel pot fi identificate diferite patologii.

Modalitatea de investigare este neinvazivă și nedureroasă, fără senzații de disconfort și se desfășoară într-un timp relativ scurt. Foarte important este că, analiza vizează toate compartimentele corpului uman. Acest lucru este esențial pentru că bolilele nu se instalează independent la un anumit nivel, ci sunt rezultatul unui cumul de factori.

Spre deosebire de alte investigații, scanarea cu ajutorul aparatului de biorezonanță magnetică are și o componentă profilactică.

Boala nu apare la fel de brusc precum simptomatologia, ea este doar stadiul final al unor modificări ce apar timpuriu și care prin sumație și evoluție culminează prin apariția unor stări care alertează pacientul, dar acest lucru se produce tardiv.

 Aparatul are capacitatea de a identifica schimbările care încă nu au devenit sesizabile, iar astfel se poate lucra la prevenirea apariției bolii diminuând substanțial riscurile la care suntem expuși.
 Acest aparat identifică contaminarea corpului cu metale grele și cu microorganisme patogene: viruși, bacterii, paraziți, oferind în același timp și alte detalii semnificative care pot influența starea de sănătate a organismului.

Timp și costuri

Scanarea cu aparatul de biorezonanță HUNTER și interpretarea rezultatelor durează aproximativ nouăzeci de minute iar prețul este de 150 lei.

Când veți dori să reveniți pentru cea de-a doua scanare (control) efectuată după terapiile administrate, prețul va fi unul ușor scăzut și anume 120 lei*. (*Dacă se realizează într-un interval de maxim 6 luni de la prima scanare.)

Curățarea corpului de metale grele, viruși, bacterii, paraziți se realizează în sesiuni de terapie cu aparatul de biofrecvență MAFG O3.O1, la un preț de 100 lei pe oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa