fbpx

Haideți la un Access Bars!

Cum se desfăşoară o şedinţă de Bowen?
iulie 16, 2020
De ce este bine să ne programăm la un Control?
august 12, 2020
Show all

Este posibil să trăim o viață fericită?

Mulți dintre noi știm că ne putem limita viața prin gânduri, sentimente, emoții și puncte de vedere limitative. Desigur că avem și posibilitatea de a alege să creăm sau să atragem abundența, în fiecare aspect al vieții noastre.

Cum ajungem acolo mai exact?

Cei mai mulți dintre noi avem nevoie de puțin ajutor în eliberarea credințelor limitative și a modelelor de gândire. Aici intră Acces Bars.

Ce este Access Bars?

Access Bars este o metodă pe care o puteți utiliza pentru a vă modifica viața. A ajutat mii de oameni să schimbe multe aspecte ale vieții lor, de la eliberarea stresului, pierderea în greutate pana la construirea unor relații mai bune. Access Bars este dedicat oricui, dar în special celor care au de-a face cu depresie, anxietate, probleme de somn, dependențe sau eliberarea traumelor emoționale.

Bars” este numele dat celor 32 de puncte din cap, în care ne depozităm gândurile, sentimentele, emoțiile, deciziile, atitudinile și ideile care aparțin acestei vieți sau alteia. Lucrurile pe care le stocăm în aceste puncte sunt limitările noastre care provoacă probleme în multe domenii ale vieții noastre.

Într-o sesiune de Bars, un terapeut atinge ușor aceste puncte pentru a șterge sarcina electromagnetică și a elibera aceste limitări.

Punctele corespund diferitelor domenii ale vieții noastre, cum ar fi banii, controlul, creativitatea, îmbătrânirea, bucuria și comunicarea. Cu toate acestea, toate punctele sunt intrinsec conectate. De exemplu, comunicarea dvs. vă poate bloca abundența, rezultând deci probleme legate de bani.

Prin urmare, eliminarea limitărilor de pe o bară poate avea efecte pozitive asupra multor domenii ale vieții voastre. Toate barele sunt conectate între ele și niciodată nu putem prezice ce va apărea până la urmă. Acces Bars este o poartă către posibilități infinite.

Această terapie este potrivită pentru oricine dorește să experimenteze și să creeze cu mai multă ușurință, bucurie și abundență în viața lor. Imaginați-vă că cineva ar putea să apese un buton și să oprească acea voce din cap care vă spune că nu sunteți suficient de bun sau că nu puteți realiza ceea ce visați!

Acum este momentul să alegeți ceva diferit, nu?

La ce te poți aștepta după ședința de Bars?

Fiecare sesiune de Bars este diferită. Dacă e să ne gândim la cel mai rău lucru care se poate întâmpla, cred că vă veți simți la fel de relaxat ca și cum ați fi primit un masaj minunat. Cel mai bun lucru care se poate întâmpla, este ca întreaga viață să vi se schimbe.

Printre efectele cele mai frecvent raportate se numără:

  • un sentiment sporit de liniște și eliberare, fiind mai puțin reactiv la situațiile care v-ar fi putut supăra în trecut.
  • un somn mai odihnitor și profund.
  • sentimentul că orice lucru care v-a supărat înainte, nu mai contează.

Cât durează efectul unei sesiuni de Access Bars?

Din momentul în care ați experimentat prima ședință de bars, efectul se propagă constant pentru totdeauna, dar pe măsura ce veți face mai multe sesiuni, energia va deveni tot mai dinamică.

În cele mai dificile cazuri, efectele pot fi obsevate abia după 3 sau 4 săptămâni de la ședință.

Cât de des ar trebui să fac?

Este recomandat să se facă cam 1 dată pe săptămâna, dar până la urmă, nu există nicio regulă. Oricând vă simțiți stresați, sau doriți să modificați aspecte din viața voastră, puteți opta să veniți la o ședintă de Bars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa