fbpx

Ficatul: substanţe periculoase care îi dăunează

Helicobacter pylori – un tratament
octombrie 18, 2019
Soluţia noastră pentru eternele dureri de cap
martie 3, 2020
Show all

Suntem expuşi zilnic la substanţe care ne ameninţă sănătatea. Din fericire, suntem binecuvântaţi cu un miraculos organ care filtrează şi neutralizează aceste substanţe. Acest organ este ficatul!

Nu suntem conştienţi, de cele mai multe ori, de tot efortul pe care acesta îl depune zi de zi, ca să ne protejeze. Deseori, nu ne dăm seama că poate ne expunem unui un mediu toxic sau că poate am ingerat ceva periculos pentru organismul nostru.

Atunci când ficatul este copleşit de multitudinea de agresori şi toxine, le va face cu greu faţă. Totodată, acesta este momentul în care încep să apară stările de oboseală generalizată, iar ulterior se instalează boala.

Câteva dintre aceste substanţe periculoase pentru ficatul dvs. sunt foarte bine cunoscute, cum ar fi alcoolul şi medicamentele.

Veţi fi surprinşi să aflaţi că acestea sunt mult mai multe.

Pe lângă substanţele petrochimice* mai sunt şi alte substanţe chimice cum ar fi: radiaţiile, mucegaiurile şi anumite alimente grele, alături de care stau viruşii, bacteriile, metalele grele dintre care enumerăm:

viruşii hepatici cunoscuţi: Epstein-Barr, Citomegalovirus şi Herpes Simplex, toate tuplinile existente ale acestora

bacteriile:Streptococi, E.Coli, Clostridium difficile, Stafilococi, Salmonella, etc.

metalele grele, cum ar fi: mercur, plumb, aluminiu, cupru, cadmiu, bariu, nichel.

Puteţi să daţi o mână de ajutor ficatului dvs, iar el vă va mulţumi !

Trebuie doar să curăţaţi ficatul de viruşi, bacterii şi metale grele.

Aceasta curăţare se poate realiza cu ajutorul aparatului electrofiziologic MAFG O3.O1, la sediul NM INTEGRATIVE THERAPY SRL.

 *Substanţe petrochimice se pot găsi în pasta de dinţi sub denumirea de petroleum, în produsele pentru îngrijirea părului care pot conţine phthalates, nişte substanţe chimice care sunt folosite pentru a face plasticul mai flexibil sau ca solvenţi. Vopselele pentru păr conţin ingrediente nocive precum ammonia -amoniac si lead- plumb.

Parfumurile şi aftershave-urile: conţin o combinaţie de substanţe chimice, solvenţi si uleiuri esenţiale, alcool, iar printre cele mai periculoase substanţe se numără igrediente precum toluene sau ketone. Aproximativ 95% din ingredientele parfumurilor sunt derivate din substanţe petrochimice. Aceste produse provoacă reacţii alergice la nivelul pielii, dureri de cap, greaţă etc.

Săpunul: multe săpunuri conţin substanţe derivate din petrochimice cum ar fi parfumul, coloranţii artificiali sau uleiul mineral – mineral oil, care cauzează reacţii alergice la nivelul pielii.

Loţiuni de corp, loţiuni cu factor de protecţie solar: multe produse pentru ingrijirea corporală conţin ingrediente precum DEHP sau DBP. S-a demonstrat că în cazul animaleleor, aceste substanţe sunt toxice pentru ficat, rinichi şi atacă sistemul nervos. DBP este folosită în parfumuri, ojă, loţiuni şi spray fixativ. Anumite produse cu factor de protecţie solar conţin ingrediente cancerigene precum diethanolamine, DEA , TEA, padimate-o si titanium dioxide. Alte ingrediente care afectează sistemul endocrin : benzophenone (oxybenzone), homosalate, octyl-methoxycinnamate (octinoxate), si parabens (methyl-, ethyl-, butyl-, propyl-). Mai mult decât atât, aceste loţiuni conţin ingrediente care sunt asociate cu alergiile de piele: avobenzone (parsol 1789), benzophenone, octyl-methoxycinnamate, si PABA (para-aminobenzoic acid).

Mai mult decât atât, studiile au arătat că substanţele petrochimice sunt stocate de depozitele de grasime ale corpului uman, iar aceste substanţe pot produce cancer şi multe alte boli.

Referinte:

1. Un scurt rezumat din cartea ”Liver Rescue” al lui Anthony William.

2. https://www.ecomagazin.ro/substantele-petrochimice-afecteaza-mediul-si-atenteaza-la-sanatatea-oamenilor/

Comments are closed.

Suna acum
Adresa