fbpx

Suplimentele de Vitamine şi Minerale

Importanţa Masajului Manual! (diferenţa dintre masajul manual şi aparatura pentru masaj)
august 5, 2019
De ce este periculoasă contaminarea cu PLUMB?
octombrie 10, 2019
Show all

Majoritatea dintre noi ar trebui să ne putem acoperi necesarul de vitamine şi minerale printr-o dietă sănătoasă și variată, fără a fi nevoiți să luăm suplimente.

De asemenea, o hrană adecvată ne poate satisface și necesarul de fibre, care ne ajută să avem o digestie sănătoasă și reduce riscul unor afecțiuni precum diabetul de tip 2 și boli ale inimii.

Sunt totuși excepții, când este recomandat să luăm suplimente. Iată câteva:

  • Dacă sunteți însărcinată sau vă pregătiți să deveniți, este recomandat acidul folic până în săptămâna a 12-a de sarcină;
  • Vitamina D o regăsim într-un număr destul de limitat de alimente. Este recomandată la copii peste 5 ani și la adulți pe timpul lunilor de iarnă;
  • Dacă în urma analizelor de sânge ați primit recomandarea unui specialist de a lua anumite suplimente;
  • În timpul unor perioade din viată, când suntem suprasolicitați fie fizic, fie mental, fie emoțional, este necesar să apelăm la suplimente de vitamine și minerale (nu la energizante sau calmante), chiar dacă nu sunt evidențiate carențe în urma analizelor de sânge.

Să ne imaginăm că avem în corpul nostru un depozit, cu un inventar de minerale și vitamine și fiecare se distribuie la câte un ghișeu. Un anumit organ vine la un ghișeu și solicită ceea ce are nevoie pentru a-și menține funcția vitală în parametri.

Dacă unul dintre organe este suprasolicitat (fie pe baze fizice, fie emoționale), ia din depozit o cantitate mai mare, pentru a se echilibra. Umătorul organ la rând, este posibil să nu mai găsească ceea ce are nevoie, astfel că se va dezechilibra el.

Pentru a preveni această reacție în lanț, este bine să știm care este starea energetică a organelor si de cea are fiecare nevoie pentru a-și îndeplini sarcinile prevăzute în ”fișa de post” a fiecăruia. Acest lucru se poate determina printr-un consult de nutriție, care include scanarea cu aparatul de biorezonanță, în urma careia vom afla exact ce suplimete să luăm.

NM Integrative Therapy vă oferă consiliere în nutriție și un mod de viață sănătos. Pentru programări sunați la 0722 889924.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa