fbpx

Tehnica Bowen: Afecţiuni tratate cu succes

Sfaturi pentru o inimă sănătoasă. 17 feluri prin care puteţi să aveţi o inimă fericită.
15 februarie 2019
Ghidul MICROBILOR
8 iulie 2019
Show all

Cazuri cu rezultate folosind Tehnica Bowen

Dorim să vă prezentăm pe scurt, câteva dintre cazurile tratate prin Tehnica Bowen. Acestea cuprind toate datele pacienților: personale, diagnostic, tratamente etc.

Concluzile au fost luate după efectuarea ședințelor de terapie Bowen, și după efectuarea un control de specialitate.

Pacienții ne-au lăsat mărturii scrise, în care descriu felul prin care tehnica Bowen și-a dovedit eficiența.

Displazie de şold

Pacienta C. E., 5 luni, diagnosticată de medicul specialist cu displazie de șold (stânga).
După prima ședință de terapie Bowen, mama fetiței a spus că a observat o îmbunătățire a funcționalității articulației afectate, iar după a 3-a ședință de terapie Bowen, în urma controlului de specialitate (inclusiv ecografie/ radiografie), s-a constatat că articulația respectivă a șoldului este perfect vindecată.

Migrene

Pacienta R. M., 28 ani– s-a prezentat la cabinet cu o migrenă severă (pe lângă alte câteva afecțiuni), rezistentă la toate calmantele, apărută în urmă cu un an și jumătate și care se manifestă aproape zilnic.
După prima ședință de Bowen, migrena a dispărut complet, pacienta respectând toate instrucțiunile și recomandările primite.

Pacienta A. B., 29 ani– s-a prezentat la cabinet cu o migrenă foarte mare, care dura de 5-6 ani, în ultimul an fiind foarte puternică și permanentă.
După prima sedință de Bowen, a început să se amelioreze, iar după 5 ședințe, migrena a dispărut în totalitate.

Gastrită

Pacienta M. C., 64 ani– s-a prezentat la cabinet cu următoarele afecțiuni: gastrită (cu dureri permanente de stomac, gât, nu putea mânca, nu putea dormi, slăbind 12 kg în 3 luni), spondiloză cervicală, lombosciatică.
După 6 ședințe de Bowen, pacienta avea o stare generală bună, fără dureri, a început să mănânce, să se refacă, iar durerile de spate au dispărut în totalitate.

Tehnica Bowen pentru afecţiuni ale sistemului osos

Pacienta M. S., 66 ani– s-a prezentat la cabinet, având următoarele afecțiuni: dureri mari la nivelul genunchiului drept
(prezența a 2 ciocuri osoase), precum și un chist nepalpabil, situat posterior articulației genunchiului); dureri mari la nivelul coloanei vertebrale cervicale și dorsale, precum și probleme ale circulației limfatice.
Încă de la primele ședințe s-au constatat îmbunătățiri ale stării de sănătate, prin ameliorarea simptomelor afecțiunilor menționate. După o serie de mai multe ședințe folosind tehnica Bowen, aceste simptome au dispărut. Problema de la nivelul genunchiului care, conform diagnosticului medicilor de specialitate, singura șansă de ameliorare a simptomelor ar fi fost puncțiile și injecțiile cu acid hialuronic, s-a remediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna acum
Adresa