fbpx

Cum ne otrăvesc metalele grele organismul

Pe scurt despre efectele bioenergiei şi afecţiunile care NU pot fi tratate (prin bioenergie) la centrul nostru
februarie 20, 2018
Când se adună ofertele avem așa: 1. o zi în plus pentru masaje (+sâmbăta) 2. masaj pentru cupluri (20%reducere) 3. TOATĂ luna Martie 50% reducere la masaj cu Roci Vulcanice și Reflexoterapie*
martie 13, 2018
Show all

Multe produse obișnuite, de folosinţă zilnică, au metale toxice în ele. Metalele toxice sunt în alimentele pe care le consumăm, apa pe care o bem și aerul pe care îl respirăm. Intoxicarea cu metale se produce ca urmare a acumulării nesănătoase a unor metale specifice în organism. Metalele devin toxice atunci când cantitatea este prea mare și este nevoie de foarte puțin pentru a fi prea mult.

Mercurul, plumbul și cadmiul sunt trei metale care pot fi deosebit de dăunătoare, iar aluminiul a prezentat dese preocupări. Aceste metale toxice intră în corp prin băut, prin mâncat,  prin inhalare și prin contactul cu pielea și ochii. Odată ce se află în organism, acestea provoacă leziuni la nivel celular prin inițierea stresului oxidativ. Aceste pagube pot contribui la dezvoltarea multor boli și a problemelor de sănătate.

Mercurul este foarte toxic pentru sănătatea dvs. și poate fi găsit în termometre, umpluturi dentare, fructe de mare și multe altele. Mercurul poate fi inhalat sau consumat din alimente moarte. Când intră în organism, acesta este stocat în rinichi, sânge, splină, creier, ficat, oase și țesuturi grase. Frecvent, mercurul reprezintă un pericol pentru cei care lucrează în instalații industriale și centralele electrice de cărbune. Producția de vaccinuri implică, de asemenea,  mercur. Corpul dvs. nu are nici un folos pentru mercur, expunerea la orice cantitate este toxică. Mercurul poate afecta serios sistemul nervos și poate duce la spasme musculare violente și chiar la moarte. Femeile gravide și cele care alăptează ar trebui, de asemenea, să fie atente deoarece mercurul poate contamina laptele matern.

concentratii_mercur_peste

Aluminiul este ridicol de comun; o componentă în folii, cutii și vase, antacide, spray nazal și brânză topită. Când aluminiul intră în corpul vostru, acesta este absorbit și se poate acumula în rinichi, creier, plămâni, ficat și tiroidă. Expunerea la aluminiu este obișnuită în unele activități cum ar fi sudarea și mineritul. În aceste industrii, vaporii pot fi prezenți și inhalarea poate duce la o stare de „super absorbție”. Aluminiul este unul dintre multele metale toxice considerate a provoca probleme ale creierului. Alzheimer și Parkinsons au fost examinate în mod repetat pentru a se afla dacă au vreo relație cu acumularea de aluminiu în creier.

aluminiu

Plumbul a fost mult timp cunoscut ca fiind periculos. Apa potabilă, casele vechi și fumul de tutun sunt toate surse potențiale de expunere toxică la plumb. Praful și fulgii din vopselele pe bază de plumb au provocat coşmaruri incredibile pentru sănătatea publică, dar, din fericire, reglementările au reușit să reducă problema. Când plumbul intră în organism, acesta intră în sânge și începe să se depună în corpul oaselor, țesuturilor moi și creierului. Este dăunător pentru copii și este dăunător pentru femeile gravide, ele, trebuie să fie extrem de precaute la expunerea la plumb!

plumb

Corpul uman nu are nevoie de cadmiu în niciun fel și chiar și nivelurile scăzute sunt toxice. Expunerea se întâmplă în principal prin consumul de alimente contaminate, cu toate acestea țigările și industria sunt de asemenea surse, la fel şi bateriile nichel-cadmiu, instalațiile de deșeuri periculoase și îngrășămintele. Cadmiul iese lent din corp, iar efectele negative sunt dezastruoase, afectând sistemele cardiovascular și reproductiv, rinichii, ochii și creierul.

cadmiu

Cum puteţi să vă protejaţi de METALELE GRELE

În primul rând, stabiliți unde vă aflați. Testele metalice toxice pot fi efectuate de către mulți chiropracticieni sau practicieni din domeniul sănătății naturale folosind analize ale părului, sângelui sau urinei. O saună este excelentă pentru terapia termică, care dizolvă toxinele din sânge și vă permite să le transpirați. Găsiți un dentist care are experiență și cunoștințe care elimină umpluturile cu mercur și îndepărtează imediat umpluturile de amalgam de mercur. Fiți atenți la antiperspirante, vase și vase care conțin aluminiu. Evitați alimentele sau băuturile în cutii de aluminiu. Gândiți-vă de două ori la vaccinări pentru lucruri care nu mai sunt comune.

Trebuie să evitați în mod activ expunerea la metalele toxice. Cu toate acestea, evitarea totală poate fi o cerinta foarte dificilă – lucrurile sunt peste tot. Detoxifierea și curățarea corpului este următorul pas în reducerea toxinelor care afectează sănătatea dumneavoastră.

Rezultatele pot varia. Informațiile și declarațiile făcute sunt de natură educațională și nu au scopul de a înlocui sfatul medicului dumneavoastră.  Opiniile și sfaturile nutriționale exprimate de NM Integrative Therapy nu sunt menite a fi un substitut al serviciului medical convențional. Dacă aveți o afecțiune severă sau o problemă de sănătate, consultați-vă medicul.

 

Sursa: https://www.globalhealingcenter.com/natural-health/effects-of-toxic-metals/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa