fbpx

Access Bars

Reconectare şi Vindecare prin masaj
februarie 1, 2018
Puterea vindecatoare a Aromaterapiei
februarie 14, 2018
Show all

Access Bars reprezintă o practică terapeutică din seria Access Consciousness fondată de Gary Douglas. Ea presupune rularea a 32 bare de energie care trec prin și în jurul capului nostru, ele fiind locul în care se stochează încărcătura electromagnetică generată de gândurile, ideile, atitudinile, deciziile și convingerile pe care noi le avem. Fiecare dintre aceste bare este în directă legătură cu o anumită parte din viața nostră, cum ar fi bucuria, îmbătrânirea, sexul sau comunicarea.

Orice gând, idee, atitudine sau convingere pe care le avem adânc înrădăcinate și care nu ne permit schimbarea sau evoluția într-un anumit domeniu limitează energetic capacitatea noastră de a crea în acel domeniu. Ceea ce o ședință de Bars dorește să ofere este curățarea energetică a fiecărui punct din cele 32 cu scopul de a crea un echilibru mental și emoțional și de a invita oamenii să primească loc de schimbare în viața lor și să își acorde spațiu pentru a se înțelege pe ei înșiși.

De asemenea, fiecare gând stresant, fiecare stare de rezistență în a lăsa viața să-și urmeze cursul său firesc, ficare decizie de împotrivire, fiecare tensiune acumulată în corp, dar și în câmpul electromagnetic din jurul nostru duce în mod natural la efecte secundare precum stări de nervozitate, insmonii, atacuri de panică, anxietate, depresie. Metoda Access Bars reglează aceste tensiuni acumulate și le ajută să se disipeze, inducând pacientul într-o stare de relaxare profundă. Practic, rularea barelor ajută la eliminarea toxinelor emoționale și mentale prin relaxare fizică profundă.

O sesiune Bars durează aproximativ 60 de minute, timpul dedicat sesiunii depinzând foarte mult de nevoile fiecărui pacient, de exemplu un bebeluș având nevoie de mai puțin de 60 de minute, întrucât copiii sunt mereu mai receptivi în a primi rularea barelor sau în a primi orice tip de terapie energetică. În timpul sesiunii de rulare a barelor timp practicianul acționează prin simpla atingere a celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5 minute, în functie de starea pacientului. Fiecare pacient simte diverse senzații în timpul sesiunii de Bars – de la furnicături la căldură, alții se descarcă emoțional prin plâns sau râs, sau unii chiar adorm. În oricare din situații, numitorul comun este sentimentul de siguranță și o stare de relaxare profundă.

Metoda Access Bars nu prezintă contraindicații și poate fi făcută oricând pacientul simte nevoia. Pentru început, este recomandabil 1-2 sesiuni pe săptămână, iar pentru întreținerea unui echilibru general o sesiune pe luna.

Printre beneficiile unei sesiuni de Bars se numără:

Simți o aromonie profundă între minte-trup-spirit.

Te vei simți foarte relaxat/ă, dar în același timp plin/ă de energie și viață.

Vei aborda cu ușurință fiecare aspect al vieții tale (chiar și cele conflictuale).

Îți va fi mult mai ușor să iei decizii care înseamnă schimbări importante.

Vei observa o creștere a clarității mentale și a performanței mentale.

Te vei simți mult mai inspirat/ă, găsind soluții acolo unde credeai că nu există, sau pur și simplu bucurându-te de idei noi și creative.

DE VIZIONAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa