fbpx

În lunile Noiembrie şi Decembrie vă aşteptăm cu o promoţie (la aparatele de biofrecvenţă şi biorezonanţă)!

Fiţi deschişi la darurile vieţii
noiembrie 7, 2017
Hatha Yoga ~ Being in the Balance – 27 nov. – 30 nov.
noiembrie 27, 2017
Show all

În lunile noiembrie şi decembrie, vă aşteptăm la centrul nostru cu o PROMOŢIE!

O CONSULTAŢIE MIXTĂ la aparatele HUNTER Metatron 4025 NLS si MAFG 03.01, va avea un preţ SPECIAL în valoare de 100 de lei! Durata unei consultaţii este de 1h si 30 min.

Dispozitivul MAFG-03.01

Este indicat pentru detectarea microorganismelor patogene din circuitele selectate ale organismul uman, fiecare dintre acestea având propriul spectru de frecvenţă în care emite, respectiv rezonează, determinarea fiind non-invazivă.
Selectarea corectă a parametrilor necesari detectării anumitor agenţi patogeni este esenţială pentru eficacitatea terapiei organismului uman cu ajutorul dispozitivului MAFG-03.01.
Aparatul lucrează în domenile spectrale de frecvenţă a ferestrei biologice de existenţă a microorganismelor care se pot detecta şi cu Real Time PCR (Polymerase Chain Reaction) dar prin structura lor particulară nu pot fi deocamdată distruse prin medicamente fie chimice fie biologice. (Virusurile, micoplasmele, nanobacterile, borellile, ehrlichile, toxopalasmosa, chagas, dengue). În aceste situaţii există posibilitatea unică de a acţiona non invaziv pentru a face terapia specifică cu aparatul.

Ce este sistemul de diagnostic METATRON:

Metatron este un dispozitiv medical omologat în CE. Este un dispozitiv de biorezonanţă care foloseşte metoda de diagnostic NLS. Este produs de Institutul de Psihofizică Practica(IPP) din Omsk, Rusia. În acest moment este cel mai performant sistem de diagnostic prin biorezonanţă. Este portabil, uşor, neinvaziv şi nedureros. Metoda de diagnostic NLS are la bază noţiuni din medicină tradiţională chineză (TCM), ayurvedică, fizica cuantică, biochimie, etc. Este rapid şi sigur (în maxim o oră se poate aprecia starea de sănătate a organismului pacientului fără a folosi alte aparate, adică este o miniclinică).

Ce face sistemul de diagnostic METATRON:

•evaluează precis starea funcţională a organismului sub forma unei analize locale NLS

•controlează eficienţa şi rezultatele diferitelor terapii aplicate

•conduce variate tipuri de cercetări: de la schimbări funcţionale până la aberaţii cromozomiale

•evaluează capacităţile adaptative ale organismului pacientului

•localizează focarul primar al unei afecţiuni

•evaluează calitativ parametrii homeostazici de bază

•indică individualizat cele mai eficiente remedii (alopate, fitoterapeutice, homeopate, suplimente nutritive, cristale, remedii florale Bach, apicole, cosmetice)

•determină flora activă patogenă, alergeni, metale grele, enzime, hormoni, markeri oncologici, imunoglobuline (pentru depistarea stărilor de imunodeficienţă)

•apreciază starea emoţională a pacientului şi stabilirea legăturii între starea psihoemoţională şi cea somatică (caracteristicile spectrale a 73 emoţii)

•evaluează predispoziţiile genetice ale organismului

•inhibă activitatea florei patologice active prin metacorecţie

•stochează rezultatele investigaţiilor cu scopul urmăririi în dinamica a modificărilor funcţionale patologice.

Vă aşteptăm zilnic, de luni până vineri între orele 9:00 – 16:30 să ne contactaţi pentru o programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa