fbpx

Cum să fiţi voi înşivă într-o lume în care toată lumea (inclusiv dvs.) îşi doreşte să fiţi altceva?

De ce este Abuzul Emoţional greu de identificat?
30 august 2017
5 strategii esenţiale pentru Insomnie
4 septembrie 2017
Show all

Navigarea în peisajul trădător care este interacțiunea socială, poate fi o sarcină tot mai complexă în zilele noastre.

Este aproape garantat că, într-un anumit moment, vom ajunge să interacționăm cu oameni diferiți de noi, și va trebui să știm cum să facem asta, astfel încât să ieșim nevătămați emoțional și fizic.

Există o mulțime de reguli de reținut:

 • Nu îi întrerupeți pe alții în timp ce vorbesc
 • Zâmbiți
 • Lăsați-i pe alții să meargă înaintea dvs.
 • Spuneți ‘Te rog’, altfel veți părea nepoliticos
 • Spuneți ‘Mulțumesc’, sau veți părea nerecunoscător
 • Țineți ușa pentru alții
 • Nu spuneți nimic care ar putea să fie ofensiv, deranjant, critic…de fapt, este mai bine să încercați să nu vorbiți defel
 • Nu vă îmbrăcați într-un mod care ar atrage atenția inutilă asupra dvs.
 • Nu faceți, de asemenea, mișcări care ar atrage atenția inutilă către dvs.
 • Evitați contactul vizual cu persoanele fără adăpost. Dacă totuși aveți contact vizual, prefaceți-vă că interacționați, dați-le bani și zambiţi
 • Încercați să nu faceți nimic care va face pe cineva să se supere pe voi
 • Cereți-vă scuze chiar și atunci când nu sunteți sigur de ce vă pare rău
 • Doar pentru a fi în siguranță, încercați să vă simțiți rău tot timpul, chiar și atunci când nu aveți vreun motiv
 • Nu faceți nimic care să vă pună familia într-o situație stânjenitoare

Lista poate continua la nesfârșit, și e de mirare că putem face totuși ceva, în timp ce încercăm să ne amintim tot ce trebuie să facem atunci când interacționăm cu o altă persoană.

Nu este o surpriză când ajungem la adolescență, și ne este frică să facem o mișcare de teamă de repercursiuni sociale. Este adevărat că majoritatea punctelor de mai sus sunt modalități simple de a arăta respectul față de omenire. Dar este posibil să exagerăm? Suntem atât de preocupați să ne facem plăcuți de toată lumea din jurul nostru, încât uităm că și noi suntem tot oameni. Existăm și noi, nu-i așa?

Stăpânirea complexității unei interacțiuni sociale politicoase este esențială, desigur, dar la fel este și stăpânirea artei de a fi tu însuți

Este ușor să uitați că aveți aceleași drepturi ca oricine altcineva. Petreceți, poate, prea mult timp în slujirea altora pe propria cheltuială.

Ați petrecut prea mult timp fără să vă recunoașteți prezența dvs. pe acest Pământ, încât nici măcar nu știți cine sunteți.

Sunteți ceea ce alții spun că sunteți sau vă așteptați să fiți așa. În acest fel ați supraviețuit. Așa ați învățat să trăiți.

Aș vrea să ne uităm asupra unui alt mod.

Există o modalitate de a fii tu însuți fără a-i ignora în totalitate pe ceilalți. Vreți să trăiți pe Pământ, nu-i așa? Viața va fi mult mai ușoară pentru dvs. dacă veți ști cum să vă organizați relația cu ceilalți pământeni. Dar la fel de bine vă veți putea simți ca o stafie dacă nu începeți să trăiți în deplinătatea ființei dvs., să fiți reali și autentici ca ființe umane.

Respectați-vă parerea

Asta nu este despre a vă arăta degetul lumii, și despre a merge nesăbuiți într-un marș spre a duce la îndeplinire planurile voastre de cucerire a planetei. Și ceilalți oameni au același drept la părere ca și dvs.

Dar la fel, au același drept de a greși

Dacă vreți să fiți într-un anumit fel, să faceți un anumit lucru, sau să vă comportați înafara normei, veți stârni o reacție. Aceasta este garantată. Alegerea pe care trebuie să o faceți, este să decideți dacă opinia lor este mai importantă decât părerea voastră.

Dacă acționați împotriva voastră, ce veți spune, este de fapt aceasta:

Ceea ce cred, nu este atât de important ca ceea ce cred ei

Vă veți pierde respectul și stima de sine, veți suferi, iar toate acestea vor duce la un ciclu vicios de lipsă de respect și o imagine de sine deteriorată.

În loc să presupuneți că ei dețin o cunoaștere magică pe care voi încă n-ați întâlnit-o, amintiți-vă că ei nu vă vor cunoaște niciodată așa cum vă cunoașteți pe voi înșivă. Amintiți-vă că ei au și dreptul să greșească, de a fi în eroare.

Nu țineți resentimente, nu înseamnă că ei vă vor răul. Încearcă să supraviețuiască la fel ca și dvs. Este posibil să creadă că modul dvs. de gândire neconvențional este o amenințare pentru modul lor de viață sau o critică a modului în care trăiesc.

Rețineți-vă din a reacționa imediat cu furie sau umilință

Luați o pauză, gândiți-vă, respirați. Iertați-i pentru că au greșit, zâmbiți și continuați să fiți voi înșivă.

Construiți-vă încrederea în dvs.

Dacă ați petrecut mult timp ignorându-vă, aveți o mulțime de relații de construit.

Nu vă așteptați să aveți încredere imediat. V-ați neglijat dreptul de a fi atât de mult încât, subconștient, vă veți teme să va puneți din nou pe arzător.

În mod similar, dacă ați petrecut mai puțin timp luând propriile decizii și mai mult timp în luarea deciziilor pe care alții au dorit să le faceți, veți fi nesiguri în capabilitățile dvs. de a lua decizii și în a avea păreri bune despre cine sunteți și ce veți dori să realizați.

Ca orice altceva, răspunsul este să începeți cu puțin, pas cu pas.

Începeți cu decizii mărunte, de exemplu: ce ați vrea să mâncați la cină; unde vreți să mâncați micul dejun etc. Nu trebuie să se ia decizii monumentale în schimbarea vieții, la început. Obișnuiți-vă cu ideea de a fi responsabil și de a vă construi încrederea în capacitatea dvs.de a face ceea ce este potrivit pentru dvs.

În cele din urmă veți deveni dependenți de sentimentul de a fi onești față de dvs. și de convingerea că știți ce este potrivit pentru dvs. și puteți să-l puneți în acțiune.

Configurați-vă idealurile

Sunteți, de asemena, o barieră între ceea ce sunteți cu adevărat și a întoarce spatele a ceea ce vreți să fiți.

Convingerile dvs. și convingerile pe care le-ați acceptat de la ceilalți sunt atât de împletite și încurcate încât puteți să vă sabotați fără să conștientizați acest lucru.

Când luați o decizie care vă crează anxietate, care nu vă face să vă simțiți chiar bine, sau cu care nu vă simțiți confortabil, dar nu știți de ce, acesta poate fi un indiciu că acea decizie nu este bazată pe ce credeți cu adevărat

Aveți un ideal despre persoana care ar trebui să fiți în conformitate cu evaluările și judecățile tuturor celorlalți?

După care ‘Ar trebui’ încercați să vă ghidați viața și de unde vine el?

Un cuvânt despre comparație

Poate că v-ați evaluat idealurile şi ați decis că toate reflectă ceea ce doriți cu adevărat și că trebuie să faceți ceva pentru a ajunge acolo. Înainte de a începe călătoria dvs. spre îmbunătățire, asigurați-vă că nu încercați să fiți ca și altcineva.

Este în regulă să aveți modele, mai ales dacă au avut succes. Dacă sunteți o persoană amuzantă și decideți să renunțați la slujba voastră și să deveniți comedian, este bine să aveți un alt comedian ca exemplu. Dar amintiți-vă că nu veți fi ca el. Veți fi dvs.

Să vă comparați cu el nu este doar dăunător ci și defectuos. Nu aveți suficientă informație să vă comparați cu el. Veți vedea doar ceea ce vreți să vedeți, ce proiectează el în lume. Majoritatea acestor lucruri este bună.

Pe de altă parte știți totul despre dvs.: cele bune, cele rele, urâtul și lucrurile despre care nu vorbiți. Nu vă veți ridica niciodată la acea imagine perfectă, pur și simplu pentru că nu există.

Ceea ce vedeți este o iluzie, și este în regulă.

Nu ar potrivit ca toți cei cu care interacționăm să-și împărtășească lucrurile urâte și indiscutabil cu noi sau cu restul.

Este important să nu fiți prinși de o imagine

Nici măcar nu este vorba despre dvs.

Cel mai ridicol lucru despre această situație este că opiniile lor nu sunt niciodată despre tine. Ceea ce doresc ei ca voi să faceti sau cum să vă comportați, nu are nimic de-a face cu cine sunteți în realitate.

Are totul de a face cu cine își doresc ca voi să fiți și cum ar trebui să acționați pentru a-i face pe ei să se simtă confortabil.

Dacă sunteți diferiți asta îi face să se simtă inconfortabil. Nu există un curs prescris de acțiune pe care să îl poată lua atunci când interacționează cu dvs., nu știu nimic despre cum s-ar putea transforma viitorul dvs., și cel mai îngrijorător, le deschide posibilitățile pe care nu le-au luat în considerare.

Dacă există mai multe posibilități pentru ei, aceștia ar putea simți regretul că nu le-au luat, sau resentimentele de a fi forțați să-și reevalueze situația pentru a ține cont de toate aceste noi posibilități.

Nu. Nu. Cel mai bine este să țineți ușa închisă, ca ei să se obișnuiască și să fie confortabili cu ceea ce știu deja.

În acest caz, într-adevăr este vorba despre ei și nu despre tine.

Cum să treceți peste disconfort

În cele din urmă, obiceiul care distruge chiar și pe cel mai puternic om este evitarea durerii.

Veți lua măsuri extraordinare pentru a evita să vă simțiți incomod. Vă veți gândi la cele mai cumplite scenarii. Este uimitor cât de departe veți merge pentru a preveni chiar și cele mai mici cantități de disconfort. Este puțin nebunesc, obiectiv vorbind.

Realitatea este că dacă puteți suporta puțin disconfort, veți putea să faceți mai mult într-un an decât ați visat că ați putea face într-o viață.

Deveniți confortabili în a fi judecați în moduri care nu vă fac să vă simțiți confortabil. Incurajați-vă să luați decizii grele. Bucurați-vă de sentimentul incomod de a merge împotriva dorințelor altcuiva de a vă împlini.

Acționăm de multe ori într-un mod automat, iar asta ne depărtează de disconfort. Nu ne lăsăm mințile să fugă în zona incomodă, atunci când ne apare un moment în care trebuie să alegem și ne confruntam cu faptul de a alege calea cu cea mai mică rezistență.

Începeți să deveniți mai conștienți de acțiunile dvs. Începeți prin identificarea timpului în care ați trecut pe pilot automat și ați ales ruta confortabilă. Doar identificați-le. Asta e tot. Identificați acel sentiment pe care îl aveți cu o secundă înainte să alegeți calea mai dificilă pe care trebuie să o urmați. Sentimentul pe care îl aveți chiar înainte de a vă exprimați opinia, dar nu decideți să faceți asta. Sentimentul pe care îl primiți când cineva vă cere să faceți ceva ce nu vreți să faceti, dar o faceți ca să evitați conflictul. Este sentimentul acela pe care îl aveți când vreți să încercați ceva nou, dar vă e teama că veți fi judecat pentru asta și vă veți simți jenat.

Apoi, odată cu trecerea timpului, rămâneți cu sentimentul atâta timp cât puteți și apoi începeți să acționați. Începeți să mergeți pe celalalt drum, de îndată ce veți putea evita sentimentul suficient de mult, pentru a putea să procesați repercursiunile de a urma calea cea mai ușoară.

Începeți cu pași mărunți, construiți și apoi stăpâniți. Opriți-vă, luați o pauză, respirați. Fiți confortabili cu disconfortul alegerii căii potrivite și continuați să fiți voi înșivă.

 

Sursa: http://www.alifeonyourterms.com/how-to-be-yourself-in-a-world-where-everyone-including-you-wants-you-to-be-something-else/

Credit fotografie: Krissy.Venosdale via photopin cc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Live-Fun.com is a free hosting service for porn videos. You can create your verified user account to upload porn videos to our website in several different formats. Every porn video you upload will be processed in up to 5 working days. You can also use our embed code to share our porn videos on other websites. On Live-Fun.com you’ll also find exclusive porn productions shot by ourselves. Surf around each of our categorized sex sections and choose your favorite one: amateur porn videos, anal, big ass, girlfriend, blonde, brunette, etc. You will also find gay porn and transsexual porn videos in their corresponding sections on our website. Watching porn videos is completely free!
You'll never want to leave Eporner.com. No matter what your taste in porn is, you'll find it here. It's full of all sorts of gay, straight, and bi porn films, as well as hentai videos. There are so many different models, and each one has their own unique appeal. If you're a fan of big cocks, look no further than the site. There's no limit to what you can find here. If you like hot babes, then that's another thing you can enjoy on Eporner. If you like small cocks, you'll love the way that hot blonde does it in one of the first videos that the site offers. Those Asses! - Payton Preslee And if you like even bigger cocks, then that is what you will find here too! This is one of the best porn websites out there, and you should definitely check it out!
18Tube.tv is a porn website that's got you covered from both straight porn and hentai. You can even find both of those here. This website is updated hourly with fresh content. www.18tube.tv And it's not as easy as 1.4 million videos, but you can expect to find a good amount of content. This is like an online porn shop and a toy store rolled into one. Just type in your favorite thing and the content you like. And, in just a few seconds, there you go! You will see all the content you need right there. For free right away! So, if you want an online store, this is the perfect website for you!
Suna acum
Adresa