fbpx

Hunter (Metatron Hunter 4025 NLS)

Cauza multor boli constă în dislocarea coxală
iunie 7, 2017
Câteva remedii naturale pentru înlăturarea durerilor I (de cap)
iunie 9, 2017
Show all

Metatron Hunter 4025 NLS este un pas revoluţionar în crearea de programe de diagnostic medical. Au fost adăugate sute de modele virtuale (cromozomi, ADN, etc).

Principala caracteristică a programului Hunter este scanarea tridimensională care permite localizarea automată a focarelor unde apar tumori, boli ereditare, etc. şi care permite găsirea cauzei la nivelul genomului, la nivelul secţiunilor histologice, citologice, pe seturi de cromozomi.

Este un dispozitiv care ne ajută în diagnosticarea bolilor și care combină mai multe tipuri de terapii rezonante.

Evaluarea condiției unui organ, țesut sau celulă, se face pe baza amplificării semnalului rezonant emis de acestea și a preluării parametrilor fără contact direct, doar folosind transmițători triger. Fiecare organ și fiecare celulă au oscilațiile lor specifice care sunt înregistrate în memoria computerului.

Baza de date a computerului conține o cantitate semnificativă de procese patologice la care s-au luat în calcul stadii de manifestare, vârstă, sex, grupă sanguină și alte variabile.
Având caracteristicile spectrale ale unui subiect, acest dispozitiv le poate compara cu procesele de referință ale țesuturilor sănătoase și patologice, cu spectrul anumitor agenți infecțioși. Astfel se poate descoperi cel mai apropiat proces patologic sau predispoziție către o anumită boală.

Avantaje:
– este portabil, ușor, neinvaziv și nedureros
– metoda de diagnostic NLS are la bază noțiuni din medicina tradițională chineză(TCM), ayurvedică, fizică cuantică, biochimie, etc.
– este rapid și sigur(în maxim o oră se poate aprecia starea de sănătate a organismului pacientului fără a folosi alte aparate, adică este o miniclinică) – costuri de întreținere minime, nu necesită consumabile, fiabilitate excelentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa