fbpx

Medicina Cuantică sau Medicina viitorului!

Rejuvance
mai 15, 2017
Terapia de îndreptare a oaselor coxale prin masaj și presopunctură (Yumeiho)
mai 25, 2017
Show all

Aparatul medical MAFG 03.01 este brevetat și omologat internațional, recunoscut în peste 140 de țări de pe glob, prin Bureau Veritas și este unicat în lume pentru modalitatea în care realizează diagnosticul pacientului (constatarea prezenței microorganismelor de tip paraziți, viruși, bacterii, ciuperci, nanobacterii, în corpul uman) printr-un grafic care atestă sau infirmă prezența microorganismelor, element ce constituie dovada medicala și, apoi terapia (tratamentul) pentru distrugerea microorganismelor detectate, prin implozie.

Aparatul medical MAFG 03.01 este brevetat și omologat internațional, recunoscut în peste 140 de țări de pe glob, prin Bureau Veritas și este unicat în lume pentru modalitatea în care realizează verificarea prezentei microorganismelor (constatarea prezenței microorganismelor de tip paraziți, viruși, bacterii, ciuperci, nanobacterii, în corpul uman) printr-un grafic care atestă sau infirmă prezența microorganismelor, și apoi terapia (tratamentul) pentru distrugerea microorganismelor detectate, prin implozie.

Este un aparat medical clasa 2A, certificat CE 1370.

Utilizarea aparatului medical MAFG 03.01 este extrem de sigură și ușoară, pentru orice categorie de personal, nu necesită pregătire medicală obligatorie și se poate realiza de îndată ce deținătorul aparatului este instruit de către medicul brevetator dr. Emilian Dobrea și i s-au înmânat Atestatul de instruire, sub semnătura și parafa medicală. Aparatul are procedurile de terapie pre-instalate (funcționează semi-automat), se introduce doar frecvența dorită, pentru terapie.

Fiecare microorganism și fiecare celulă au propria frecvență de rezonanță electromagnetică, iar prezența lor în corp poate fi astfel detectată de dispozitivul MAFG 03.01 și apoi distruse.

Aparatul lucrează în domeniile spectrale de frecvență ale ferestrei biologice de existență a microorganismelor care se pot detecta și cu Real Time PCR (Polymerase Chain Reaction) dar prin structura lor particulară nu pot fi deocamdată distruse prin medicamente, fie chimice fie biologice (virusurile, microplasmele, nanobacteriile, borellile, ehrlichile, toxoplasmosa, chagas, dengue). În aceste situații există posibilitatea unică de a acționa non invaziv pentru a face terapia specifică cu aparatul.

Grupele principale de afecțiuni pentru care se utilizează aparatul

Aparatul se poate utiliza cu maxim succes pentru grupele de afecțiuni de tipul: Neuroborelioza, Chagas, Dengue, Malaria, Schistosomiaze, Leishmanioze (Leishmania Mexicana, Braziliensis, Tropica, Donovani), Micoplasmosi, Toxoplasmosi, Colera, infecții nozocomiale, virusuri dar și alte afecțiuni.

Stabilirea tipului și timpului pentru TERAPIE (TRATAMENT)

Tipul, circuitele și timpul pentru terapie se stabilesc în funcție de mărimea range-ului de pe grafic, în cazul terapiilor cu frecvențele dr. Hulda Clark și sunt stabilite și pre-încărcate în soft, pentru proceurile cu frecvențele lui Grigori Grabovoj.

Frecvențele de rezonanță

Se găsesc în parte, în manualul de utilizare al aparatului medical și în extenso, în literatura medicală de specialitate – exemplu: dr. Hulda Clark – Tratamentul tuturor bolilor; Grigori Grabovoj – Frecvențe numerice pentru curățarea și regenerarea corpului tău.

Restricțiile de utilizare

Acestea sunt puține și se referă la: persoane cu anevrism, femei gravide, copii sub 5 ani, persoane cu Pace-Maker și persoane cu plăgi deschise.

Puteți să mai găsiți informații pe: www.mafg.ro

Comments are closed.

Suna acum
Adresa